КУРС АЛЬТЕРНАТИВНОГО ЗАВАРЮВАННЯ КАВИ
Сьогодні єметод альтернативного заварювання кави є дуже популярний, – що дає можливість розкрити її природні характеристики, такі як: кислотність, щільність, аромат та солодкість. Сучасні кав'ярні все більше впроваджують такі методи заварювання кави.
ЗАПИСАТИСЯ
ПРОГРАМА КУРСУ
ОСНОВНІ СПОСОБИ ЗАВАРЮВАННЯ HAND BREW
ОСНОВНА ВДМІННІСТЬ ВІД ЕСПРЕСО
Усе про вирощування, збір та обробку кавових зерен.
01.
02.
ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СМАК
03.
ПРОФЕСІЙНЕ ОБЛАДНЕННЯ
04.
НАЛАШТУВАННЯ ПОМЕЛУ
05.
ОЦІНКА ПРИГОТОВАНОЇ КАВИ
06.
Вплив обсмажування на смак кави у чашці.
Усі нюанси професії бариста.
Знайомимо з професійним обладнанням
Розповімо, як правильно налаштувавати помел.
Усі секрети кавових напоїв на основі еспресо.
ШО ПО ЧЕМ
ТРИВАЛІСТЬ
ЛОКАЦІЯ
8 ГОДИН
Уроки проходять з 10:00 до 18:00
вул. Київська 27 г, на базі виробництва кави MARCO.
М. ВИШНЕВЕ
ЦІНА
2999 ГРН*
*У вартість включено: всі необхідні матеріали та сучасне обладнання для навчання. Методичний матеріал. Сертифікат про проходження курсу. Обід.
ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ, ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ
ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА
ask@aimbrella.com
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
+38 (044) 334-43-01
АДРЕСА
Facebook
Instagram
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
м. Вишневе, Київська 27Г, Зупинка «Святопетрівськ»
(біля АТБ)
Написати в Telegram
Запис на курс «LATTE-ART»
ПІБ
Номер телефону
Електронна адреса
Ціль проходження курсу
Коментар