БАЗОВИЙ КУРС БАРИСТА
Хороший бариста не просто робить каву, він буквально чаклує над зернами. Змахнувши чарівною паличкою декілька раз, і у вас в руках улюблений напій.
ПРОГРАМА КУРСУ
КАВОВА ІСТОРІЯ ШЛЯХ КАВИ «ВІД ЗЕРНА ДО ЧАШКИ»
ДЕНЬ ОЧИМА БАРИСТА
Усе про вирощування, збір, методи обробки, різновиди, обсмажування кавових зерен
01.
02.
ПРОФЕСІЙНЕ ОБЛАДНЕННЯ
03.
ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ «ЯК ПРИГОТУВАТИ РОЗКІШНУ КАВУ?»
04.
ОСНОВИ LATTE-ART
05.
ГІГІЄНА РОБОЧОГО МІСЦЯ
06.
Рекомендації щодо правил та вимог на робочому місці бариста
Все про професійне обладнання, необхідне для роботи баристою
Налаштування помелу кавових зерен, приготування espresso
Вспінювання молока, нанесення базових малюнків Latte-Art: сердечко, розетта, тюльпан
Основні вимоги до вигляду та стану робочого місця та рекомендації щодо вигляду бариста.
НАШІ ПЕРЕВАГИ
На курсах ми працюємо лише з високоякісним матеріалом та з сучасним обладнанням. Ви відкриєте світ кави зсередини та відпрацюєте свої навики на практиці.
В групах не більше 5-ти осіб
30% теорії, 70% — практики
Важливі знання та реальний досвід від виробника кави
Навчаємо на професійній техніці
Навчання проходить на базі виробництва, що допоможе вам зрозуміти весь процес створення розкішного кавового напою від зеленого зерна
За результатами іспиту видаємо сертифікат
На заняттях ми каппимо, а не просто мотивуємо
ВІДГУКИ НАШИХ СТУДЕНТІВ
СТАС ПЛОТНІКОВ
Засновник мережі кав'ярень Joy coffee
Данный курс был очень полезным для меня в первую очередь, так - как я реально увидел над чем стоит сейчас поработать, чтобы стать на ступень выше. Лекторам аплодисменты....и мой низкий поклон. Сам кайф в том, что подача очень креативная, и историю подали очень динамично, за счёт креатива она зашла легко и не навязчиво.

Методички, на высшем уровне. Презентация на пвх болеее чем достаточно, можно следующий раз сделать кюар код и перенаправлять сразу в онлайн методички, чтобы с гаджетов смотреть. Что для меня было самое крутое на курсе? Практика. Практика. ПРАКТИКА. Лекторы которые живут этим делом!Все прошло не потому что шеф сказал, а потому что ребята сказали шефу ))) Вы крутые и точка.

ОЛЕКСАНДРА ТЯПКОВА
Бариста в Joy coffee
Цей курс був дуже корисним, багато цікавої та нової інформації, крута практика. Інформація була викладена чітко і лаконічно, нічого зайвого, окремо дякую за жарти посеред лекційного матеріалу. Сподобалось те, що методички також окремо кожному, оскільки тепер я можу взяти та ще раз детальніше перечитати всю інформацію.

Круто що увага була для кожного, кожний зміг спробувати, отримати зауваження та рекомендації. Атмосфера не вимушена, що є плюсом. Не знаю що навіть додати, все круто) Найкраще те, що для практики виділено багато часу, круті лектори та те, що не було економії на сировині. Загалом мені дуже сподобалось, величезне Вам дякую за таку роботу .

Alex Larkins
Співзасновник Dom Jamón
Курс був корисним. Цікава теоретична частина та методичний матеріал. Заняття було крутим. Із задоволенням раджу друзям та знайомим.
ЦІНА КУРСУ
ТРИВАЛІСТЬ
ЛОКАЦІЯ
8 ГОДИН
Уроки проходять з 10:00 до 18:00
вул. Київська 27 г, на базі виробництва кави MARCO.
М. ВИШНЕВЕ
ЦІНА
1500 ГРН
*У вартість включено: всі необхідні матеріали та сучасне обладнання для навчання. Методичний матеріал. Сертифікат про проходження курсу. Обід.
СТАРТ 25.09
ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ, ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ
ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА
ask@aimbrella.com
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
+38 (044) 334-43-01
АДРЕСА
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
м. Вишневе, Київська 27Г, Зупинка «Святопетрівськ»
(біля АТБ)
Запис на курс «Бариста. Базовий»
ПІБ
Номер телефону
Електронна адреса
Ціль проходження курсу
Коментар